Pressemeddelelse

Denne opgave med en pressemeddelelse er lavet med Gimle som afsender. Den er helt fiktiv og skal betragtes som sådan.


PRESSEINFORMATION

Den verdenskendte jazz-sangerinde Melody Gardot spiller på Gimle til august

Nu er det endelig blev bekræftet at Melody Gardot kommer til Danmark i august. Den amerikanske sing-and-songwriter, jazzvokalist og verdensstjerne spiller på Gimle i Roskilde lørdag d. 24. august kl. 20. Sangerinden med det store musiske og stemmemæssige repertoire, har tidligere med stor succes besøgt Danmark. Både i 2015, 2016 og senest ved Copenhagen Jazzfestival i 2018 gav hun anmelderroste koncerter. Ved den anledning skrev anmelder Ivan Rod fra GAFFA bl.a.: “….med en imponerende autoritet og raffineret nonchalance. Altid har hun fremstået sofistikeret, næsten aristokratisk og samtidig underfundig og drillende. Altid har hun vægtet det dramatiske, det voluminøse og det poppede, og aldrig er hendes musik blevet fad og flad. Med sin kunstneriske styrke har hun altid – på fornemmeste vis – formået at holde balancen på knivsæggen – med jazzen på den ene side af knivens æg, poppen på den anden.”

Der er derfor rigtig god grund til have store forventninger når Melody Gardot til sommer gæster Gimle. Hendes musik henter inspiration fra mange sider og er blevet kaldt både “luksusjazz” og “melankolsk beatblues”. Hun mestrer både det intime og intense, samt det storslåede, og hun har anvendt både strygere og bigband foruden guitaren og klaveret, som hun selv spiller. Publikum kan altid forvente sig noget særligt af den 34-årige musikkunstner. Melody Gardot har en ganske særlig evne til at indfange og fastholde sine tilhørere, og selv hendes mest trofaste fans har altid oplevelsen af at have hørt og set noget nyt.

Med andre ord er det allerede nu man skal sætte sit kryds i kalenderen ud for den 20/8. Forsalget starter d. 17/6 og billetterne kan købes på gimle.dk og i Gimles café. Der er plads til 550 stående publikummer i Tanken, så vent ikke for længe.